Wednesday, January 26, 2011

Laporan Polis Terhadap Chua Soi Lek !!

Gambar dipetik dari RuangBicaraPriaMalaya

Ini satu kenyataan yang berbentuk hasutan yang boleh mencetuskan pergaduhan di antara orang-orang Islam dan bukan Islam kerana Chua Soi Lek seumpama mempersenda nilai dan tatasusila kesucian agama Islam !!

Sebagai presiden kepada parti cina, tidak sepatutnya kenyataan seumpama ini dikeluarkan di saat kebencian terhadap Chua Soi Lek itu sendiri telah meluap-luap !!

Apakah UMNO yang majoritinya penganut agama Islam boleh bersekongkol dengan satu parti yang tidak langsung menjaga sensitiviti umat Islam negara ini??

Ayuh DPP, Pemuda, Angkatan Muda di seluruh negara, buatlah laporan polis sebelum kekecohan yang lebih dasyat berlaku!! Ini kerana bukan sahaja MCA, tetapi GERAKAN juga sudah bergerak dalam menyakiti hati umat Islam dengan kenyataan yang dangkal lagi berbaur hasutan!!UMNO dan Barisan Nasional TIDAK BERTANGGUNGJAWAB !!!

Ayuh segera ke balai polis berhampiran !!


EDYES @ edyesdotcom
edisi menyirap!!

2 comments:

bunbinban said...

sepak je apek celaka ni. UMNO seronok bila apek celaka haram jadah ni hina Islam. Bagi mereka hina islam ok tapi jgn hina presiden umno..maka akan berdemolah mereka terlalak mcm org takde agama....ptuihhhhhh

Anonymous said...

Nah ni bro, share video kenyataan biadap Chua Soi Lek.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=106175736123824

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan