Friday, April 29, 2011

GEMPAR!! Video Asal Yang Belum DIEDIT !! (Wajib Sebar!!!)


Sedang mencari video sebenar!!

Adakah pihak polis juga menipu dengan mengatakan video seks versi kabur yang ditayang sepenuhnya di Carcosa Sri Negara itu adalah TULEN ??

Mungkin video asal yang belum di edit ini akan melihatkan BUKAN Anwar Ibrahim dalam video tersebut. Oleh sebab itu juga, video asal telah dikaburkan dan dikatakan ianya adalah rakaman CCTV infrared berteknologi tinggi - Bullshit!!

Dari awal telah saya katakan bahawa bukan CCTV yang merakam aksi seks lelaki bermiripkan Anwar dengan amoi student import tersebut. Ianya adalah perakam video handycam atau lebih baik dari itu, bukan CCTV berwayar terus kepada laci berkunci yang diumpil seperti dakwaan Datuk Eskay.

Sama-sama kita cari video asal. Dengarnya ada rakan yang mengatakan video asal terdapat dalam laman tube lucah rawtube .com yang mana kerajaan sekarang telah menyekat hampir kesemua channel tube lucah. Rupa-rupanya tindakan kerajaan membuat sekatan itu adalah supaya kita tidak jumpa video asal yang menunjukkan betapa besarnya fitnah ini!! Kerajaan tidak pernah ambil peduli perihal moral dalam negara kita tetapi mengambil kesempatan di atas isu fitnah yang dibawa melalui Trio jahanam.

Kebenaran akan terserlah juga akhirnya!! Fitnah Liwat 1, Liwat 2 dan Fitnah 3 yang berbentuk video seks akan berkubur bersama dajal-dajal UMNO dan pengikutnya!!


EDYES @ edyesdotcom

22 comments:

cibai said...

bypass jer proxy kerajaan .. gunaa free proxy kompom lepas.. tapin je dalam google..

Edyes said...

Ok, sebenarnya ada sedikit kesilapan dalam entry ini. Gambar yg terang ini berlaku sebelum lampu ditutup.

Saya biarkan entry ini sebagai satu perspektif 'out of a box'...

caracal said...

sebenarnya bro,kat oversea video tu dah kluar sampai 4 klip.sejibik cam yg kat youtube.blur giler babeng

yuotube tu hanya 1 dan 4 je,tapi web scandal ni dah siarkan semua sekaligus

tapi pasal video yg tak edit lagi tu,gua tak tau la..

cayrol said...

video tersebut blur mcm mane nak kata org itu anwar. Apa yg aku nampak BN dgn sengaja menyebarkan video tue supaya rakyat percaya tapi rakyat masih menolaknya. Rakyat percaya bahawa org didalam video tue adalah pelakun sahaja.

Kalu kita tgk video lawak yg heboh sebelum nie menunjukkan hitler marah sebab rancangannya gagal juga adalah bukti yg jelas kita boleh make-up pelakon itu mirip dengan hitler sebenar. Sekarang semua ini boleh dibuat.

Tip elak lupa password windows atau internet

fizie said...

bro...dari pemerhatian video..ni..ia di buat di hotel murah yang x semenggah..sebab semasa klip video berlaku ade plak serangga2 terbang kat situ,sebenarnya imej macm orng buang tisu tu bila aku tengok ia sebenarnya adalah serangga yg terbang...melihatkan perempuan itu menggaru2 sesudah main menunjukkan katil tu x berapa bersih mesti banyak hama kat situ..xkan hotel mahal ada serangga pulak kan? kalau kat kondo..xkanla kondo dia kecik sangat biliknya..

Anonymous said...

aku rasa betul gak ckp fizi tu..ni mmg hotel murah..balkoni pun xde..tingkap lg la..mesti hotel tahap yg atas kedai2 cmtu..ni bukan kat hotel mahal area KL mcm si Ass-k tu dakwa..bilik air pon kecik..biasanya hotel mahal ada bath tub dlm tu..pastu tgk perabot dalam video tu..sume nampak murah..n codition bilik tu memang x nampak mewah spt yg didakwa..ni sume FITNAH!

Anonymous said...

saudara edyes..cuba "check" blog MIM..dia dah jawap isu soalan janggut anwar yang dipersoalkan tu..siap ada gambaq "anwar" full lagi dgn gambaq dia siap pakai towel sambil pegang remote tv lagi ....sila check...

Anonymous said...

BN telah mngarahkan semua pencacainya supaya highlightkan vdeo lucah ni. Sekrang2nya bagi mrk kalau x semua rakyat prcaya, sekurang2nya org kg tetap mnyokong mrk. Ingat, apa yang UMNObN buat pasti ada kelebihan kepada mrk.

Anonymous said...

pada pendapat sy..tak masuk akal cctv berada di bawah..kebanyakkan hotel cctv berada di tempat yang tinggi.sy ada satu cerita nak di kongsikan..sy ada seorang kwn baik.. beliau juga bekas amk keadilan..sebelum video lucah di keluarkan di mata masyarakat..beliau ada bgtau sy..katanya.."vcd lucah anuar ada,,tunggu masa nak di di keluarkan".,,selepas berapa minggu kemudian,,ternyata video tersebut di keluarkan..beliau ni kwn baik dgn bekas **** keaedilan juga..ternyata ini suatu rekaan umno n bekas ahli keadilan sendiri..banyak lagi maklumat yang sy terima dari bekas keadilan..

Anonymous said...

HAHAHAH.... MEMANG KORANG SUMA BUTA!!!! .... BODOH PULAK TUE!!!!

Anonymous said...

cuba perhatikan pada babak awal filem tersebut. semasa pelakon utama berada dalam bilik air. lampu terpasang, perempuan duduk di katil tanpa beg dan pengarah berlegar dihadapan perakam dan monitor tv. sebaik sahaja pintu bilik air dibuka, kedua2 pelakon ini kelamkabut nak tutp lampu bilik. kemudian si perempuan pergi keluar untuk ambil barangannya. takkanlah barangannya diletakkan diluar pintu. sebenarnya barangan beliau diletakkan di bilik bersebelahan. cuba perhatikan pada cermin. ada gambaran seorang lagi lelaki yang keluar semasa pengarah dan pelakon berada dipintu. manusia itu sedikit rendah dari pengarah dan pelakon utama.. jeng.jeng.jeng.....

Anonymous said...

Ikut suka korg nk berkokok menegakkn kote Nuar yg bengkok tu..
Dia sedap2 tutuh chinadoll tu, korg plak yg bertegang urat leher x habis2 mempertahankan Mamat Yahudi tue..

Korg tau la tinggi rendah langit & bumi ni nti pabila sumanya didedahkan dgn izin ALLLAH !!!

nUAR, nUAR..mesti ko banggakn.?! Dapat memBODOHkan & memBANGANGkan puak2 penyokong PENCACAI ko..

Kt dunia ni temberang la slegi ko mampu, tp di "SANA" nti ko JAWAB ler wahai si "anugay-rah tuhan"..

Anonymous said...

Dato'Eskay sape dia tu.
memang dia tak layak jadi saksi sebab cakap bohong. Mula kata DSAI suruh dia pergi ambil jam yang tertinggal, lepas tu dia nampak ada wayar masuk kedalam laci meja yang berkunci, lepas tu dia ambil pisau dan umpil laci tersebut dan terdapat video dalam laci tersebut, lalu beliau mengambilnya. Persoalannya:
1. saya banyak kali juga tidur di hotel tak pernah pun jumpa pisau disediakan dalam bilik hotel tersebut yang ada cuma sudu teh sahaja, garfu pun tak ada.
2. mula kata kejadian tersebut berlaku di hotel 5 bintang tapi sekarang kata di apartmen pula. mana satu ni..cakap pun macam orang gelabah saja, macam direkacipta.

Anonymous said...

Salam 2 All,

Aku saja nak mencelah... bagi pendapat la konon...
Tak nak menudoh sama ade video ni benar atau palsu..

Cuma nak U All pikir betui2..

Kalau U All di tudoh buat benda2 yang tak betul..

1. Adakah U All nak diam jer buat tak tahu jer ker... tak nak saman ker.. ini maruah.. bukan main2... kalau kat dalam surat khabar kalau silap tulis pun kena saman... ini kan pula buat video lak... pikir2

2. Apahal lak nak buat kacau kat dalam Masjid yg mana orang nak buat sumpah laknat... lantak dia la nak buat sumpah laknat tiap2 hari pun... kalau kita di landasan yang benar.. biarkan jer ...apahal lak kita nak bantah.... pikir2

3. Jam Omega ... kalau benar memang ade... tunjuk kan jer la... ape masaalah nya... satu dunia akan kata Datuk Eskay penipu besar.... dan saya yakin UMNO akan tumbang dgn hanya sebuah JAM tangan OMEGA... pikir2...

4. Dan yang terakhir sekali hanya Dato Seri Anwar yang tahu .. betul atau tidak pedang dia bengkok atau tidak.. memang kita boleh cari org yg seiras.. atau di make up menjadi DSAI... tetapi pedang tu... selain DSAI hanya Wan Azizah yang tahu... kalau pedang itu bengkok emm kita tahu siapa pelakondi dalam video tersebut kalau sebalik nya...confirmed video ini palsu FITNAH....kalau perut.. mungkin sama... tapi Pedang dia.... takkan sama gak kut... pikir2

5. Aku ade satu cadangan kita boleh buat eksperimen... bila or kalau DSAI kena masuk wad or mana2 Hospital.. waktu dia tak sedar kau org p la buka seluar dia ... he3 ...tgk la pedang dia.... kalau lurus ok... kalau bengkok... lu pikir la sendiri...

Ni semua tak ade kena mengena dgn gambar blur, hotel murah, kat dalam you tube dah kuar, make up macam hitler la, katil tak bersih, serangga, bath tub, hotel mahal, hama la, pengarah, pelakon, lampu terang, apartment dan lain2 lagi....

Tak yah nak bagi alasan semua yang diatas tu.. buang karen jer..tak masuk akal... 1-4 diatas tu yg kena perjelaskan dengan betul.. pikir2 kan lah..

Anonymous said...

tak yah sibuk nak lyn benda2 tak berfaedah cam tu.....

isu wang zakat...isu lembu...isu rasuah...harga barang naik...isu felda....ptptn.dsbnya adalah lebih penting dari isu peribadi video tu....

jgnla buang masa dgn isu peribadi tapi tumpukan pada kepentingan rakyat....

talibramli said...

Barisan Dajjal punya kerja..suker fitnah orang...udahlah jepun pun sanggup bagi kerajaan ke pembangkang untuk kemajuan diorang dan rakyat pun pandai memilih...malaysia banyak kepada pengampu....BN = Barisan Nyanyuk....dah monopaus...1malaysia adalah satu pakatan new world order...satu dunia satu pemerintahan dan satu fahaman...sama-sama kita menentang...

Anonymous said...

hahahaha,,,bodoh benor anuar ni...dh tahu tu bukan vedeo sex dy..pi la saman trio 3t tu...ade brani ke..setakat nk ckp tu bkn anuar...sape pn boley...sedor2 la org2 pkr woi...

Anonymous said...

sumpah tk mahu..saman tk mahu...yg dy mahu..jubur jer,,,hehe

Anonymous said...

Kalau betul ia bukan tulen, gi la saman Datuk Trio tu. Pe yang bising2 kat luar tu. Takut ke. Takut cakap la takut. Tak payah lah nak buat alasan itu dan ini. Ada berani ke. hehehe.... tu pun tak boleh nak pikiak ke.

Anonymous said...

saja nak mencelah.. bab video saya kurang arif... kita mula ngan eskay:mula2 dia kata Anwar minta tolong ambikkan jam yg tertinggal lalu dia terjumpa video yg disambung ngan cctv..lepas tu yg lalu lalang membetulkan video cam siapa dia? video cam?cctv? mana satu yg digunakan untuk merakam?lepas tu eskay kata dia terlibat sama "merakam" dan saya begitu pasti pelakun tahu aksinya sedang dirakam..(bodohnye Anwar kes sedang berjln dah berlakun)Harus diingat pd tarikh tersebut Eskay ngan Anwar dah tak sebulu?Pasal laci diumpil? pernah jumpa laci hotel berkunci tak?Dlm laci hotel biasanya Senarai no tel Kaunter,cleaner,restaurant dan senaskah bible,kertas kosong dan pen.Klu betul terkunci, boleh panggil bellboy..jam?kan jam tu ada kat Eskay dan telah diserahkan kat Polis, mana ada kat Anwar? kalau nak tengok jam tanya kat Polis.Kalau baca dari awal konfom Eskay tak boleh jadi penulis skrip atau pengarah.jadi pengarah filem lucah pun tak boleh.jln ceritanya tidak sequent orang kampong saya kata.Cerita merapu cam ni pun korang nak percaya?Anwar pula dapat political milage, buat ape nak susah2 saman,kasihan org kat Azizah bertambah tambah,Anwar bijak memilih mana satu yg nak disaman.. disitulah kehebatan Anwar!!!!

Anonymous said...

Kisah sebenarnya, Umno punya kerja jahat ini. Selesai.

Anonymous said...

Mana video asalnya? Kata sedang mencari... tapi dah menganjing mcm mak kau beranak anak laki orang ja.

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan