Tuesday, July 8, 2008

Video Persembahan Carburator Dung

ok. saya dapat video ini dari amin iskandar oleh malaysiakini.

so credit to both parties. videonya klik sini telah saya pacak di blog cermin edyes.

Actually ada dua perkara yang ingin saya sampaikan dalam satu entri.

Perkara pertama seperti yang tertera di tajuk, manakala perkara yang kedua adalah mengenai email Saiful Bahari kepada TV3.

Ianya berbunyi sebuah cabaran terhadap Dato' Seri Anwar Ibrahim.

Saya tidak banyak menyentuh perkara yang memalukan ini di dalam blog edyesdotcom. Tetapi oleh kerana seseorang itu kadangkala cross the border line, maka saya terbangkit untuk memberi sedikit komen.

Antara quote Saiful berbunyi ;

"Wahai Anwar munafik! Aku cabar kau bermubahalah! Tetapkan tempat dan waktu! Aku akan datang! Yang hak pasti berdiri.Yang bathil pasti jatuh!Aku tak takut mati. ALLAHHUAKBAR!"


Komen saya berbunyi : Orang yang angkuh seperti ini tidak harus di layan kerana makin dilayan, makin menjadi-jadi. fullstop.

Jadi, kita tutup cerita budak hingusan yang kononya mendapat biasiswa dan perlindungan dari Najib see for magnolia.

3 comments:

OfficeBoyTingkat4 said...

saya ada membuat sedkit ulasan tentang carburator dung di blog saya,

http://tingkat4.blogspot.com/

Pangeran said...

Edyes

Budak sekolah tak habis ni makin hari makin lantang!

ni bukan sejuk perut mak mengandung! panas perut mak mengandung.

sisotong ada hati nak menjadi perwira negara.

Edyes said...

itulah,

Jika benar budak tu berada dalam kesusahan dan dianiaya, sepatutnya tak jadi bagak macam tu.

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan