Thursday, March 12, 2009

Genap Setahun edyesdotcom ...

12 Mac 2009...

Hari ini, genaplah setahun edyes memblogging...

Terima kasih kepada pengunjung, kerana sentiasa bersama edyes dalam 'Court of Public Opinion edyesdotcom'....

Berikut adalah antara nukilan edyes sepanjang setahun terlibat dalam medan blogging...


50 tahun Merdeka - Anak-anak kita ? - 31 Mac 2008

Barisan Rakyat tawan Stadium Melawati - 1 Apr 2008

Sudah lupakah apa itu Pakatan Rakyat - 6 Apr 2008

Ribuan sambut Anwar bebas berpolitik
- 15 Apr 2008

70 ribu penuhi Stadium Ipoh - 15 Apr 2008

Ulasan - saya tidak taksub Anwar - 5 May 2008

Teksi Abang Mat berhenti lagi
- 5 May 2008

Malaysia Boleh atau Malaysia Bodoh ? - 23 May 2008

Kami sokong Paklah - Satu Malaya Berhimpun - 5 Jun 2008

Kenapa kita harus berhimpun? - 12 Jun 2008

Perhimpunan Lancar, Polis pun rasai keperitan - 13 Jun 2008

Rasuah 5 Juta Yong Teck Lee - 20 Jun 2008

Gambar Pidato Anwar di Stadium Shah Alam
- 24 Jun 2008

Kerajaan Penjajah - 30 Jun 2008

Bukan kerana Anwar - 3 July 2008

Gambar Sekitar Protes 678 - 7 July 2008

Anwar Buat Shabery Terkebil
- 16 July 2008

Gambar Sekitar Permatang Pauh - 17 Ogos 2008

Eurocopter, Malaysia tidak sebijak Brazil ?
- 20 Oct 2008

Nazri terlepas hukuman, atas Dasar Imuniti Negara
- 25 Nov

Maaf Dato Seri, saya sokong PPSMI - 30 Jan 2009

Gambar Sekitar Malam Black Februari - 5 Feb 2008

Re-For-Ma-Si - 6 Feb 2009

Hingga titisan darah terakhir atau titisan arak terakhir ? - 20 Feb 2009

Dalam keadaan darurat, babi pun boleh dimakan - 4 Mac 2009

Salam Hormat

9 comments:

Toi'Toi' said...

Tahniah edyesdotcom

Semoga maju jaya dalam bidang ini

Anonymous said...

tahniah edyes

teruskan menulis...


reformis jb

ahmad tarmizi said...

Tahniah dari aku, selamat maju jaya

albanjari said...

salam edyes,
Tahniah beb dah setahun yer! Seperti baru kelmarin rasanya, cepatnyer masa berlalu,seakan masa yg pergi tidak terasa langsung,mara terus mara,perjuangan masih panjang dan berliku..Tahniah dari wak..Takbir !!

Edyes said...

salam wak...

kalau wak baca sini, nak bagitau flow trafik dari blog wak dah takde langsung...

mana link yang dulu2 tu.. hehehe... blog wak dengan blog edyes saling memerlukan...

terima kasih..

Anonymous said...

Tuan edyes,

Tahniah edyesdotcom

Tahniah sekali lagi....

Anonymous said...

Tahniah edyes...

Teruskan entri-entri yang menarik...

Kupas segala kepincangan dari BN mahupun PR...

adios

kpasu guy said...

Tulisler apa juga yang difikir dan dirasa

Thanks a lot

OrangKita said...

eddy,

congrats...teruskan berjuang...
serlahkan kebenaran.....biar sampai orang kata..."ooo...baru aku tau....." masa tulah kita jawab...."haa...tau takpe..." :)

-OK-

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan