Friday, July 15, 2011

Ratu Elizabeth Menempelak Najib Dengan Baju Kuning !!

Gotcha Najib !! I warn you, don't you ever mess with the PEOPLE !!

8 comments:

Anonymous said...

Saje je dia perli tuu...padan muka....

Anonymous said...

warna diraja british 'purple'. ratu pakai kuning mungkin sebab hormatkan warna diraja malaysia. tapi mungkin jugak dia perli najib! tapi kan.. najib ni pekak badak.. mana ada perasaan..mana dia tau dia dah kena perli.

bunbinban said...

salam. aku suggest, sesape bole print baju t shirt menampilkan ikon2 bersih seperti Datuk Samad Said dgn sajak 'Peludah Warna' dan 'Unggun Bersih', Lady Of Liberty', 'Ajak' dan sebagainya bagi mengisi dana utk rakyat yg di tangkap. Jualan baju boleh di buat on line. Boleh?. Momentum ni kena kekal berpanjangan. Ini cuma idea aku je la, kot2 korang pun terfikir benda yg sama. Bukan ada faktor keuntungan semata-mata tapi rasanya perlu di ketengahkan. Kita selit gak ikon patriot...mat bangla...hahaha

Anonymous said...

lepas ni raja2& sultan pakai baju kuning amacam????perli najib gak ker??korang pecacai aljuburi memang otak kuning..macam pemimpin korang gak le...hentam belakang depan !!

Anonymous said...

tangkap aje najib ooi ratu tu...tak hormat najib langsung...pakai baju kuning...

halau kedutaan british dari malaysia..ratu kena mohon maaf dari najib pakai baju kuning...hidup najib..

Anonymous said...

Jarang sangat Ratu British ni pakai baju warna kuning.Tapi Najib dan Big Mama punya pasal,baginda pakai warna kuning sebab nak samakan dengan warna yang berhimpun dijalan raya menyambut Najib tu. Padan muka,tak faham-faham lagi.

leekonu said...

suka sangat WARNA KUNING TAIK la korang ni?patutlah SEMUANYA BUSUK berbau KUNING TAIK PATOTLAH TAK'BERSIH pong.

bunbinban said...

pencacai umno, tolong la, jgn tunjuk kebodohan dan ketakutan anda di khalayak. ianya memalukan bangsa. tolonglah, pilihlah pemimpin di kalangan bangsa melayu bersuaian dgn maksud umno itu sendiri. nisbah melayu dgn mamak di tanah melayu ini bersamaan dgn satu mamak seribu melayu namun mamak juga yg anda pilih...hahaha...hidup kuning! belajarlah terima hakikat, korang mmg di bodohkan oleh mamak. bodoh bodoh bodoh

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan