Saturday, July 9, 2011

Anwar Cedera Ketika Berhimpun !! (Gambar)

Buat masa nie, sey spechless... Tunggu entry malam ini (atau esok pagi)...

Satu yor sey nak kobar - kempen BERSIH Berjaya!!

Maso demo tadi sempat lapor sebelum hujan sàhaja... Lepas hujan, BB jammed x boleh pakai... Tapi videocam sempat rakam dataran 'tahrir' di depan KLCC... Tunggu di youtube...

Masa demo tadi dapat berita DSAI cedera, tak tahu betul atau tak ketika di medan berhimpun... Rupanya berita betul...


EDYES

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 comments:

kan660i said...

yo bro...memang btol brader kita ni cedera...tp lu jgn silap dia cedera kena bodyguard dia sendiri...tak baik lu buat citer...buat dosa kering tuduh2 polis....kata BERSIH....suh big brader lu tu citer btol2...stakat bodyguard yg cedera yang big brother lu yg naik atas strecher konon2 mcm nk kena masuk spital bagai kena pukul...perghh...lakonan ter-BAEK der....kalo ader penghargaan gua mmg tuju khas buat Dia...salute laahhh...

Anonymous said...

dulu masa dsai dalam jwl dia cederakan diri sendiri sekarang ni body guard dsai pulak yang taji dsai...tahniah Mr.kan660i...keturunan mahathir juga.

Anonymous said...

Kalau dah tak der Iman dan takutkan makhluk lain selain dari Allah SWT macam Mr.kan660i....ingat didunia ni boleh ler cakap....kat Padang Masyar nanti macam mana....kita ni semua adalah makhluk ciptaanNYA oleh itu sedarlah dan insafilah diri...saya mengingatkan diri saya dan saudara2 seagama...

Anonymous said...

Bertaubatlah Anwar. Paling tidak pun kesian la kat bini dan anak yang turut jadi mangsa pembohongan kau. Tapi bila fikirkan orang jenis macam kau ni memamg susah nak tinggalkan perangai buruk jadi buat buang liur je nasihatkan kau.

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan