Monday, August 4, 2008

Blog Saifool : saya menyeru rakyat supaya bertenang

Saya fikir, bila saiful dah buat penampilan di blognya, dia akan mendapat sokongan. Tetapi sangkaan saya meleset, saifool tetap dicemuh dalam blognya sendiri.

Amat geli hati ini apabila saifool seolah-olah menjadi seorang pemimpin yang disegani dengan menyebut "wahai rakyat". Goliden.

Dalam blog saiful, hanya ada 3 entri sahaja. sila klik sini untuk ke sana. Tapi awas jangan sampai teruja.

Siapa saifool ini di mata negara? hanya seekor kambing hitam yang pandai berblog. Saifool inginkan keadilan? sila refer kronologi mudah si saifool di sini.

ok, fullstop cerita pasal budak nie. tak malu betulah !

4 comments:

Master Yoda said...

Salam tuan empunya blog...

Ambo dah tak larat nak amik kesah budak ni....

Kite tgk je babak akhir "Mari Meliwat 2008" ni....

Sekian....

Dulu, Pak Mahathir sangsi psl menantu Pak Lah..

"Siapa dia si Khairy ni?Dia bukan menteri, bukan pegawai tinggi kerajaan..."

La ni, aku and the gang plak sangsi psl si Saiful ni...

"Siapa dia si Saiful ni?? Budak tak abis mengaji kat UNITEN?? Dropout??
Sian....."

hanitha said...

assalamualaikum wrth edy, jgn di layan la budak hingusan nie, kaklong pon dh baca dh post dier tu...kelaka ader la, usah percaya la... 1 sen pon jgn percaya, lojiknya langsung tkde...just bykkn doa semoga perjuangan kite semua cepat2 berjaya. amin

Mr Green said...

Hahahaha

Pandai ka si "budak ngaji sekolah tak habis" tu tulis blog ?....maca real saja...

Korang jangan cepat latah dengan sandiwara mereka.....blog budak tu didalangi oleh pencacai.

besar pun jawatan nak arranged pakatan BN nak crossover...kalau dia yg arranged mesti BN dah tahu sapa MPs yang nak cross over...

dia bukak cerita pasai Hong Kong ....Singapore semua....sapa baca blog DS Anwar mesti dah tahu sebab DS Anwar khobarkan sendiri ada MPs jumpa kat Hong Kong,Singapore....

Presiden SAPP pun cakap dia ada jumpa DS Anwar kat HK....so apa rahsia besar tu...isk isk isk

Sekarang pun banyak Anjing Anjing dok menyalak kat luar....selepas DS Anwar umum nak bertanding....I See DS Anwar so cool ..diam selepas umum nak bertanding, lebih baik diam dari layan melayu bodoh!

Ezam kotak nak layan DS Anwar dan Kak Wan saja....Jangan layan mat kotak ni hehehe..kalau layan dia dapat publisiti.....tu pun pi makan kenduri....heboh..!

Mereka terdesak banget!.....

PERMATANG PAUH! ..TUNJUKKAN KUASAMU!

Mr Green

Anonymous said...

skrg dah x boleh dah nak bagi komen dalam blog tu, tuleh la mcm mana pun...x dikeluarkan komen kita tu. Penakut x de teloq si sifool liwat tu....

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan