Saturday, May 21, 2011

Rentetan Pembatalan Demo AMK - 6 Tweet Untuk Shamsul !


Dari akaun twitter , 6 tweet untuk Shamsul Iskandar di atas kegagalannya mengatur dan mobilisasi anak muda dalam demo Utusan yang sepatutnya berlangsung hari ini. Semoga Shamsul Iskandar mengakui kelemahan yang ada dan bertanggungjawab di atas kegagalan yang akhirnya menyerlahkan imej kurang baik AMK di mata anak muda.

Mukadimah

 7 jam yg lalu


Isi (6 tweet untuk shamsul)

1. Tanpa siapa paksa, amk pusat yg umum nak demo. Jgn nanti kata DSAI yg suruh. mcm demo qazaf, dgrnya bisik DSAI yg suruh

2. AMK negeri tidak digerakkan seperti biasa ! apa yg dipentingkan hanya seronok2 nak sidang media sahaja...

3. Tiba2 dengarnya alih demo ke Lynas ?? AMK x mampu buat prog sendiri tapi cekap landing / menumpang dalam program orang?  

4. kegagalan hari ini di utusan bermakna gagal mengekalkan imej reformasi dalam AMK ! Gagal dalam mobilisasi anak muda

5. mengekor ke Indonesia! tp Anwar balik, Sam belum balik. Ada prog di Jakarta utk Ketua AMK, tapi tuang shj

6. Kalau rasa diri dah x mampu, demi perjuangan, berundurlah... x salah berkorban, masih ada sedikit masa !


Penutup

tidak mengakui kegagalan ? Mohon baca 6 tweet sy sebelumnya. Akan sy muatkan tweet ini dlm blog mlm ini

1 comment:

Anonymous said...

Hangpa ni memang ada lagi taik2 UMNO melekat kat badan... asyik nak jatuh menjatuh pimpinan... patutla rakyat pon tak confidence dgn parti hangpa...hampas....

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan