Tuesday, April 5, 2011

Tayangan Semula Sedutan Video Seks Di Sini - Lihat Sendiri Perancangan Jahat UMCO!!



1. Lihat betul-betul saat ke 0.29 hingga 0.32, bukan satu remote control yang dipegang tetapi dua. Satu untuk video kamera (yang didakwa CCTV) dan satu lagi remote TV. Seolah-olah orang ketiga dalam video tersebut ingin memastikan status video kamera itu dalam keadaan 'record'.

2. Lihat betul-betul sepanjang klip 1.47saat ini, ada ketikanya terdapat editing yang tidak sepatutnya berlaku editing (bagi tujuan meminimakan gambar terlampau). Mengapa ia berlaku? Jika tidak kerana menyorokkan bentuk perut boroi pelakon tersebut!

Jawapan sebenar samada ia adalah DSAI ataupun bukan DSAI hanya lebih mudah ditentukan sekiranya kita melihat video penuh kerana di situlah kita akan lihat seorang pelakon mirip Anwar tetapi berperut boroi !!


EDYES @ edyesdotcom

6 comments:

M'siandotcom said...

sah anwar beb...UMNO REFORM
http://malaysiandotcom.blogspot.com/2011/04/memang-sah-anwar-pelakon-tersebut.html

Anonymous said...

m'siandotcom: Ko bodoh mata biru selalu tengok video blue.. kalau nenek ko dalam video tu yang ngongkek pun ko takkan perasan..

Dasar pencacai bangsat..

John Labu Bukit Beruntung said...

Nampak sangat bukan DSAI... Kalau rakaman ni bertujuan sebagai satu perangkap, dah tentu perancangnya akan bawak sekali JAIS, JAWI, POLIS, Wartawan, rancangan 999 untuk rush sewaktu kejdian tu di rakam... konfirm kalau betul DSAI, dia tak leh lagi nak lari atau nafikan...

Tapi kenapa sekadar rakaman CCTV je... Tujuan meraka satu je.... nak memperbangangkan rakyat-rakyat yang suka dibangangkan...

Anonymous said...

buka mata luas2 msiandotcom,takkan perut anwar tu boroi.cuma kau tenguk perempuan pelacur entah2 nenek kau tak pun mak kau.

Anonymous said...

jaga adab sama tuan2....macamana kalu org lain dok kata pasai mak atau nenek kita sendiri....pikiaq sama guna kepala otak hangpa sebelum nak komen

Anonymous said...

BN takut kebangkitan PR di sarawak.Tu la sebab mereka membuat bermacam-macam fitnah keatas anwar ibrahim. jangan mengundi BARISAN NASIONAL! HIDUP ANWAR! HIDUP PR! :D

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan