Tuesday, April 5, 2011

Perbandingan Gambar DSAI dan Gambar Susuk Buncit Dalam Video Seks Thai Serba Gagal!!

Sebelum membuat perbandingan, sila ke tajuk "Phaholyothin Road Bukan di K.Lumpur Tetapi di Bangkok!! Sila Ikuti Analisis Penting Edyes!!!" iaitu sebuah analisis yang wajar diberi perhatian. Sila baca artikel tersebut untuk lebih memahami.
 
Cuba lihat gambar yang atas, dan bandingkan dengan gambar di bawahnya.
 
Gambar atas menunjukkan DSAI berpeluh-peluh baru selesai menjamu selera manakala gambar di bawahnya pula, kebuncitan yang melampau.
 
Gambar Anwar Ibrahim jelas bersahaja tidak menampakkan buncit atau boroi walaupun gambar itu mempunyai sedikit sudut sisi yang sepatutnya akan nampak kembung sekiranya DSAI adalah buncit atau boroi.
 
Perbandingan paling sesuai ini saya serah kepada anda untuk sendiri menilai, betapa jahatnya sebuah konspirasi dari pihak yang sangat terdesak dalam cubaan untuk membunuh terus karier DSAI. InshaAllah, sokongan terhadap DSAI akan berterusan malah bakal melimpah ruah ke jalan raya dalam sedikit masa lagi!
 
Sesungguhnya mereka merancang, Allah juga merancang. Nescaya perancangan Allah itu adalah sebaik-baik perancangan !!
 
Takbir !!
 
 
EDYES @ edyesdotcom
 

1 comment:

JAKA said...

ini teori hamba kenapa video itu hitam putih.

mungkin ada pihak yg terjumpa video sex mirip anwar di tailand. atau mungkin diari video sex mirip anwar dlm pasaran tailand.

kebetulan jumpa maka boleh dijual mahal kepada eskay atau eskay beli dgn harga mahal.

hitam putih sebb video itu mungkin rakaman sex lama sebelum ada warna dulu. dirakam oleh pengeluar video lucah tailand lama dulu.

ia adalah kes kebetulan org itu mirip anwar, maka diguna oleh syaitan umno utk menjatuhkan anwar.

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan