Friday, December 3, 2010

GEMPAR !! Skandal Curi Bini Orang - Rakaman Suara Suaminya Di Sini !!




waktu aku buat entri nie, aku ngantuk sangat2... sebab makan ubat musscle relaxtion... tak sempat nak ulas lebih2... tgk jer la ulasan di blog brader kita nie di sini. tajuknya, duit juta2 simpan bini orang !!


ok... morale of the story, dah jadi public figure tu, jgn la buat benda melampau... kan dah kena sound tepat dgn lakinya masa nak pergi tgk movie dgn awek simpanan lain pulak... kah kah kah...

6 comments:

tungkaran hati.blogspot said...

Saya masih mengharapkan perjuangan PAS seperti dahulu, perjuangan yang jelas untuk diperjuangkan...tetapi kini setelah Nik Aziz menjadi penentu, dasar perjuangan PAS telah tersasar jauh....! juga jauh dihati saya.
Berdirilah PAS dengan bermaruah tanpa PKR dan DAP terutamanya, kembalilah pada perjuangan asal semoga kita rakyat Malaysia dapat
keberkatan daripada perjuangan PAS.
Kembalilah kepada perjuangan asal..!

baginda® said...

perpaduang perpaduang perpaduang...
1 perpaduang.. 1perpaduang...

bergema kembali la edyes.. heh layan kan aje

bunbinban said...

he he he tungkaran ni dok zaman bila ye. bila plak perjuangan PAS tersasar bro. Yg aku nampak PAS makin di terima oleh semua bangsa. Tak ke itu satu percapaian?. alaaa malu2 la plak, sebut je nak 'perpaduan' ajak sama2 garu kurap umno...he he he...malunyerrrr

pokku(putrajaya) said...

hek eleh...ore perpaduang lah ni...

Anonymous said...

PERJUANGAN PAS TIDAK TERPESONG.. CUMA PEMIKIRAN MUNG YG KELIRU.. BANYAK SGT DGR TV3, TVI DAN BACA UTUSAN MELOYA

petai said...

itu la terlalu banyak nenguk tv3,
otak pun.. dah penuh najis umnoguk

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan