Monday, November 28, 2011

Boboi Janji Tak Buat Lagi!!




Teringat zaman sekolah dulu... bila anak dah buat salah, mak bapak kena menjawab... Apa punya turr....

Boboi kena janji yer, jangan buat lagi... Boboi jangan cakap bukan-bukan, papa bagi belanja sekolah tiap-tiap hari dan belanja poket tiap-tiap bulan bukan untuk cakap bukan-bukan... Papa belikan macam-macam, bukan untuk dapat result yang menyedihkan sampai papa pulak yang kena menjawab...

Teruk lah boboi nie... tak boleh harap... papa sendiri kena bagitau pulak pada mak ani (mkini) supaya jangan sebarkan pasal Bersih-bersih tu... buh pi lah demo apanama pun, tapi tukaq tang bersih tu... 

Boboi nie ketua pengawas, tak boleh ghaplah2 tak tentu hala... papa dah adjust bagi boboi jadi ketua pengawas, boboi jangan la malukan papa...

Nie papa bagi last warning, paih nie kalau kena mengadap lagi, hang jawablah sorang-sorang...

kah kah kah kah kah...

EDYES @ edyesdotcom
selingan berbisa

1 comment:

Anonymous said...

BOBOI TERBAIKKKK

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan