Friday, September 5, 2008

Panas : BNBBC Ajak Retreat Kat Oversea

Ini semua rancangan khas untuk menggagalkan cita-cita 16September.

Hari-hari keluar berita kata takde lompat. yang depa terloncat macam beruk kena belacan nie apapasal? Teluq dah ke dalam ke?

Ikuti berita dari sahabat blog saya TP (Perisik-Rakyat).


Oleh: Topeng Perak

SMS menarik… hangpa baca & pikiaq betapa desperatenya depa sampai kene buat mejlis kat luaq negara… PENYERTAAN AHLI-AHLI YB ADALAH DIWAJIBKAN..!

Kah kah kah kah kah……

BN Back Bencher Club telah mendapat kelulusan mengadakan retreat di luar negara mulai 7 September hingga 19 September 2008. Penyertaan ahli-ahli YB adalah diwajibkan. Sila fax muka hadapan passpot antarabangsa ke pejabat BNBBC di 03-2070-7101 selewat-lewatnya petang ini. Kerjasama YB amat dihargai. Sebarang pertanyaan sila hubungi Pengerusi/Timbalan Pengerusi BNBBC di 019-932-0932.

Dan lagi 1 aku baru dapat tau :

Semua MP BN… ditaja berbuka puasa di Las Vegas, pada 16 September… kedatangan DIWAJIBKAN jugak..!

Kah kah kah kah kah…

Phobia phobia phobia..!


edyes wrote:

Kesahihan saya tak pasti, tapi berita nie macam lawak petang bersama Barisan Nasional.

Mungkin benar atau mungkin tak benar, tapi yang pasti berita nie memang LAWAK. keh keh keh...

Bukan tak percaya. Ada kemungkinan perkara semacam nie betul-betul berlaku sebab seperti yang kita semua maklum, BN dalam keadaan menggelabah kekadang ambik langkah yang tak semenggah.

Biasa jugak UMNO dan BN buat lawak bodoh kan..??

5 comments:

Mat Salo said...

Bro'..

Sorry misundertanding kek blog stephen. Settle dah. Den dah taroh hang on my blogroll. Hari Rayo duo, tigo den ado kek Gedung lalang.. Ado sano datang umah yo? Ni den kasi nomr...

(nol sat duo, duo duo nol tigo, tujuih limo anam)

Aktif minggu tinggu terakhir Romadhon. Ini masih kojo kek Indon.. Salaam Ramadhon Mubarrak, ya? Minto maap dulu... he... :)

-Mat Salo-

Edyes said...

takpo bro,

ese sobona'eh goram kek artikel ijau tuh. tapi dah settle kira ok lah.

haa, nie buleh jomput minam2 kek rumah ese kek paroi jaya nuu haa.

ese ado kek paroi malam rayo sampai tigo hari rayo. nanti ese tipon yo.

salam ramadhan. jumpo yo...

Anonymous said...

terloncat macam beruk kena belacan nie apapasal? Teluq dah ke dalam ke?

Dah tahu berita belum tentu benar, tapi sudah keluar ayat cam tu ek. Berbudi pekerti betul ayat2 blogger sorang nih.

Ada baiknya berzikir dan beibadat sebanyaknya di bulan yang mulia ini.

Edyes said...

sedara anon maksudkan berita yang mana nie..?

berita 16 september ke? atau berita trip BENGKEL TANAM JAGUNG dari 7sept - 19sept kat oversea tu?

kalau pasal trip oversea, dah nampak dah kebenarannya! klik sini kasi tengok !

amacam?

takkan baru keluar ayat macam tu dah nak di ambil kira pasal budi pekerti kot?? ish ish...

lompatkatak said...

Alah... fikir 10hb ni dulu baru 16hb...

Tgk telur mana goyang... Opss... batang... (ada org takde telur)

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan