Tuesday, September 9, 2008

[LATTEST] Video Tindakkan Provokasi Ahmad Ismail !!!

[UPDATE]

Mungkin video-klip ini telah diarah-padam demi untuk melenyapkan unsur perkauman. Sorry lah. Saya akan cuba dapatkan video-klip lain yang berkaitan

SILA REFER SINI UNTUK KLIP-VIDEO BARU


Ini satu PROVOKASI yang terlalu berat untuk DIMAAFKAN !!

UMNO harus bertanggungjawab !!!!

Jika Pak Lah masih lagi mahu mempertahankan tindakan melampau Ahmad Ismail itu, maka tidak mustahil kaum Cina di negara ini akan merasa terhina dan seolah-olah diancam. Seterusnya, apa sahaja boleh berlaku.

Lebih membimbangkan apabila Ahmad Ismail menyentuh soal 'Tai Chi' dan Silat. Memang Sah ! UMNO keparat mahukan huru-hara !

We are in GREAT danger ! Please be calm or else, our nation collapse in our own lifetime...

16 comments:

vesewe said...

The malay pig have drawn up a plan to displace all non-malays. They are discriminating against all non-malays. More and more non-malays are leaving.

You know why he/she need to leave……….? It is all because of those idiots who voted for the pig government to chase those talents out of this country.

This scenario would stay.

They would prefer to remain backward, so long as they are in control over you and me. I think they enjoy seeing non-malays 'begging' all the time.

Even though they are left far behind Korea, Taiwan and now Thailand is coming up strong. To them these are not competitors. In their narrow mind, the 'enemies' are local non-malays. Must suppress, by all means.

All malay pig are programmed to be promoted much faster ahead of non-malays the moment they join University Malaya. Soon University Malaya will be 'dominated' by malay pig and the ranking will slip further.

Most of the malay pig in Malaysia cannot think clearly, their mind and thinking are clouded by such things as comfort zone, frog-in-a-well syndrome, ignorance, racial pride, stubbornness, etc.

aston said...

Ask all malay pig go back to Indonesia.

The malay pig make Malaysia become rubbish country. Without malay pig in Malaysia - Malaysia country will become same as Singapore or Taiwan.

Where malay pig came from? Indonesia? Arab? Africa? What happened to our Orang Asli? They are the original settlers here, they should be the true real bumiputras. Not the babiputras we have here.

What is wrong with the babiputras? Highest crime rates, highest divorce rates, highest number of criminals, highest number of drug users, highest number of rapists.

A genetically flawed race (babiputras) cannot be fixed by politically.

What have we got now?

Brain drain, economic disparity getting wider, poor education system, racial segregation, widespread corruption, inefficiency and uncompetitive on the government departments and others.

Sad. Sad. Sad. The question asked by many of my fellow Chinese is this - Why can't you just tell the malay pig to adopt Chinese culture which is superior?

It makes no difference whether I am a Chinese, Indian or for that matter, anyone else, even a Mat Salleh. I am speaking as a human being to a malay pig like you.

If you malay pig don't like the non-malays here, then go back to Sumatra, Jawa, or wherever your ancestors came from, and give this land back to its rightful master, the Orang Asli.

If Malaysia is to divide into two countries with malay pig taking the east, and the west to the Chinese and the Indians - watch that the malay pig starting to migrate to the west illegally for a better future.

It is no wonder Singapore is a country which is 50 years ahead of Malaysia.

You know something - once outside the perimeters of Malaysia, these malay pig are so small in value even a dog has more value than them!

Everything in Malaysia is a joke when it comes to the malay pig. They are laughed at by everyone in this world for being incompetent, lazy, useless morons.

From research, this peninsular was part of the Siamese empire way before these malay pig from Indonesia invaded it.

Still so thick skin, don't want to go back to Indonesia.

yoy said...

I am totally agree what you have said, those moron malays have no sense of 'malu'. For example, I find that most of those malay pig creature are dirty and smelly, but they still walking around proudly with that stinking and ugly look.

Another example is most of them are poor, they can't afford a big luxury car. When they saw Chinese or Indian driving a big car, they are feeling distress and jealous.

What a loser! Hey non-malays can afford a big car without depend on NEP policy. But you pathetic malay pig can't afford it even though with NEP policy help. Loser malay pig!

konek said...

F***k Muslims and all malay pig in Malaysia.

I feel ashamed to call myself a Malaysian nowadays because you malay pig are making us losing our pride day by day by corrupting the once dignified image of this country, you know Malaysia is now a laughing stock among the non-Muslim countries in the world!

People despise this country still protecting the lame lot and not doing anything to improve the deteriorating situation, still practising double standards among its own people, still expelling the non-malay genius to other countries, still depriving the rights and benefits of other races to its own race, still criticize and blame the Chinese for their minority poverty.

Hey, what is wrong with you malay pig? Haven't you fed yourself enough with the loots yet? Still want more? What a worthless thieves bunch!

You malay pig are worse than a maggot. We need a leader not a faggot to rule this country. Get lost you freak!

For all the bad things you stupid melayu babi say about the Chinese, when you are in trouble and big shit, what do you do?

You come crawling back on your knees to the Chinaman to help you, because you can't trust all your malay pig who are sodomy rapists, incest culprits, drug addicts.

Without the Chinese, you malay pig will still live on trees, swinging from tree to tree like monkeys, or forages on the ground by your 4 legs to eat all the shit.

You malay pig are a truly ungrateful lot - the minute all the Chinese leave Bolehland - you malay pig will collapse into the sea and die - that is your destiny!

I think the problem of malay pig race is their culture - it is in born in their gene - nowhere in the world that you will see affirmative action is focusing on the majority because it is always the minority that need the protection.

Worst, the minority in Malaysia has been systematically marginalized just to suppress them of their growth.

Let the malay pig make Malaysia the most corrupted place to live in and see what happened in 2020? I guess malay pig will go back to Indonesia as Malaysia don't belong to them, they are also immigrants from Sumatra, Sulawesi, Jawa, etc.

Please get it into your pea-sized otak udang plastered with layers and layers of tahi babi encased in your kepala kayu that Malaysia belong to the Orang Asli who are the true bumis of the country.

Niffy pellmell malay pig are in fact pendatang haram who swam across the Melaka Strait illegally from Sumatra. They should be caught, given severe caning and deported back to their pig sties in Sumatra.

miya said...

Bodoh punya melayu babi……….

Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land - buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita - this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

Get out from Sabah and Sarawak la!

Bodoh melayu babi!

miya said...

Bodoh punya melayu babi……….

Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land - buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita - this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

Get out from Sabah and Sarawak la!

Bodoh melayu babi!

coolooc said...

Yes, a lot of non-malays in Malaysia are leaving this country. But what the hell, they (babiputras) don't care. They are happy that we leave.

I do agree with you of those mentioned, our country is stepping backward, we are loosing in all aspects and yet overdue and retarded ministers are still available on shelf. The ministers think that they are the only ones capable and qualified to be there and not replaceable, otherwise the country could collapse.

Looking at Afghanistan, Iran, Iraq likes looking at this country future. The well connected babiputras are getting richer. This government is spoon feeding the babiputras at this nation expense. I am sick of this country too.

My advise is let them rot in their own stew.

The Barisan government has achieved 0% in reversing the trend of racism.

While South Africa has disbanded racism through the government's initiative after the global news onslaught, our government leaders are propagating FACISM and RACISM in every way.

In term of racism, we are the most uncivilised country in the world. Look into our neighbouring countries of Asia, they are advancing economically on a straight forward objective, for their citizens.

Whereas we are moving in deviationist path, widely off the international economic theory for the sole objective, of propelling the well being of a supreme race.

Mahathir era is over, here we have Badawi. Is he changing the trend? Not a single sign of it.

How about the future under Najib? Sad, sad. They have more camouflage in readiness.

Hey, you pathetic cow and all the babiputras who have the same feeling/thinking like them. You don't feel shame being spoon feed by government using the taxpayers money?

I guess all the protection policy make you all even more lazy and narrow minded and stupid. The majority of you once step out of the Malaysia soil will sure starve to death.

Hoy, I think you should try some pork meat once a while to make you more intelligent a bit. Look at around the world region, anti pork meat countries are mostly rippled with starving and war or worst, non-stop crying for government policy protection.

Fact is fact when you babiputras are stupid is always stupid - although it can be help by consistent protection and nourishment policy but the end result will not go far because the quality of gene is there.

Anonymous said...

Sebodoh bodoh blogger aku penah jumpa kat muka bumi adalah blogger ni la.

Anonymous said...

dah la bodoh makin bodoh jer blogger nii..nak jadik bodoh pon biar bertempat...nak sokong,sokong laaa...jangan libatkan agama BODOH!!!! pikirlah mase depan generasi akan datang bile nko dah mampos nanti,nko tak de generasi ke??...tu pon tak leh pikir ke!!! banyak bodoh punyer org...jadik batu lagi bagus nko ni

Anonymous said...

memang ni la blog paling bangang skali.!!! bodoh!! puki lu!! fuck you!!! burit mak ko!! dah la cam hasut orang suh gaduh sal kaum!! yang orang salah tu biar la dia salah!! jangan nak hasut suh jadi perbalahan kaum lak!!! sepatutnya blogger ni pun kena isa nagn akta hasutan !!

Anonymous said...

Ko mampu ke nak tanggung penghinan agama ko atas perbuatan bodoh ko? Mampu ke ?

Ko tanggung sendiri la bai. Ko yang mulakan. Ada otak tak mau pakai, bila tak pakai ni la jadinya. Nak tunjuk bodoh pun biar bertempat.

Bodoh mengalahkan kaldai, kaldai pun cerdik banyak dari ko la bai.

Edyes said...

Astagafirullahalazim,

Semuga Allah memberi kekuatan untuk lebih bersabar dan cekal dalam menangani cabaran macam ni.

saya mempunyai hak untuk memadam semua komen di atas. Tapi sebelum tu, saya minta pada sesiapa yang dah terbaca post2 kat dalam nie, sila refer balik tulisan saya di dalam entri ini. adakah berbaur perkauman? atau lebih kepada desakan terhadap UMNO supaya lebih bertanggungjawab.

patutnya saya tak payah layan !

Anonymous said...

Ini pasal AGAMA. Ada paham, AGAMA. Sebab kebodohan ko agama dipermainkan.

Ko takleh pikir mana betul mana tak betul sebab pemikiran ko dah tersekat. Manusia mcm ko x layak jadi blogger. Malah tak layak jadi rakyat malaysia.

Padam komen? Silakan kalau itu boleh betulkan kebodohan ko.

Edyes said...

sedara,

walaupun saya ini bodoh bak kata sedara, sekurang-kurangnya saya masih punya nama.

sedara, dalam konteks ini, orang yang buat posting dalam blog mengenai racist adalah begitu hina untuk dilayan. Apatah lagi menghina agama lain.

namun JIKA orang yang menghina AGAMA itu berada di depan saya, sudah tentu saya akan BUNUH tanpa soal kerana perkara ini tidak kompromi. Ini konteks lain. Ada Faham ?

Begitu juga kalau ada orang yang tak tentu pasal hina orang lain dengan kata-kata kesat. kalau dalam blog nie apa leh buat, tapi kalau depan saya, saya tanya dulu, "awak nie pandai sangat sampai ngata orang lain bodoh".

Bergantung kepada jawapan, kalau agak2 kurang hajar tu, kita ajar la skit. Ok...

akhir sekali, mengenai isu Ahmad Ismail. Bila si ahmad nie provoke orang cina, saya tetap marah pada orang yang buat provoke. itu pendekatan saya. apa pula pendekatan sedara?

apa pun, terima kasih di atas komen sedara, semoga Allah membalasnya dengan setimpal.

Anonymous said...

Ko lebih melenting dengan komen tentang kebodohan ko daripada komen menghina agama dan bangsa ko. Buktinya ko lansung komen terhadap komen2 lain.

Aku cuma nak sedarkan ko yang ko dah tersalah langkah. Memang terlalu byk blogger bodoh sombong mcm ko kat internet. Kononnya dah cukup bijak bila dapat menulis di internet. Dalam masa yang sama telah mendedahkan kebodohan diri.

Kalau ko tak boleh terima teguran aku, itu hak ko dan aku takde masa nak suruh ko terima. Tapi dimaklumkan bahawa ramai yang tak boleh terima penginaan keatas agama berpunca dari kebodohan yang ko lakukan. Ada paham !!!!!!!!!

Toi'Toi' said...

Toi'Toi',
Apa masalahnya kepada...
vesewa,aston,yoy, k***k,miya, coolooc,anonymous???!!!
saya lihat tuan blog ni tidak mencetuskan isu perkauman & keagamaan pun dalam tulisannya yang bertajuk "Video Tindakkan Provakasi Ahmad Ismail".
Mungkin kamu semua telah tersalah masuk blog untuk memaki hamun.
Tuan blog ni hanya memaparkan kesalahan YB Ahmad yang telah mendatangkan kemarahan semua orang termasuk pihak tertinggi UMNO.
Kamu semua yang tiada imej diri dan tidak perlulah menyentuh tentang agama. Tiada kena mengena pun dalam teks ni!!!

Kepada edyes:
Jangan layan komen2 ni. Kalau perasan ayat2 mereka sama sahaja didalam blog2 orang lain pun ada. Kesian kat mereka2 ni...
Semoga Allah membalasnya.

Kepada pengunjung blogger edyesdotcom:
Baca je. Ayat2 mereka ni dah selalu sangat ada kat mana2 post blogger lain.

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan