Wednesday, October 29, 2008

KJ atau Bukan KJ atau Rasa-rasanya KJ ?? Tengok Betul-Betul !


wah wah wah.. Happy Hour nie...

Saya tak berani nak komen lebih sebab hanya tuan punya badan saja yang tau, di mana dirinya berada sewaktu gambar di ambil. Adakah dirinya di depan kamera ini atau sedang lena di buai mimpi bersebelahan Nori. ??

Untuk gambaran yang lebih jelas, sila klik pada gambar. Dari sini, anda semua boleh nilai adakah perasaan anda semua seperti apa yang saya rasa ?

Gambar ini dicilok dari blog husin lempoyang saudagar buaya.

10 comments:

Edyes said...

sebuah komen yang merujuk kepada subjek di atas ;

Baju - check, KJ wears this suit quite often

Muka Beruk - check

rambut beruk -check

style duduk macam bagus -check

plus the muke blur is defo KJ, he may be drunk..

and common, that suit is worn by KJ a hundred times already..

evidence

mountdweller said...

Bagi dia tak salah kan? Apa bezanya boss mengepit anak buah merempit!

Anonymous said...

Agak kemas sikit dari gambar najib dulu. Good job.

armouris said...

lokasinya rumah atau pub?

-----------------------
info-jariah.blogspot.com
info-kesihatan-anda.blogspot.com
our-health-info.blogspot.com

Edyes said...

ini macam highclass punyer tempat

Jongkidin said...

haha.. kj with kamaluddin?

Anonymous said...

ehhmmm,..good try,tapi byk kelemahan,.

badan xsesuai dgn kaki,..panggung KJ terlalu jauh kebawah,..

Tgn dibelakang awek cun tu tak sesuai dgn kedudukan bahu mamat baju merah,..mcm tgn lotong,.. terlalu panjang,.

Anyway,..cuba lagi jgn putus asa

Anonymous said...

Aku sebenarnya menyampah giler dengan menantu paklah ni. Tapi aku lagi super duper menyampah dengan org2 yang bodoh tp nak tunjuk pandai kat 1 dunia.

Sebab x de keje nak buat aku pun TERdownload gambar tu dan TERmasukkannya ke photoshop dan besarkan sebanyak 600%. Mari kita tengok gambar tersebut.

http://img360.imageshack.us/my.php?image=bahloldr4.jpg

OK. kat url bawah tu ada banyak tutorial. Harap boleh membantu utk next assignment korang nanti.

http://www.google.com.my/search?hl=en&q=photoshop+superimpose&btnG=Search&meta=

Anonymous said...

Aku pun "tak berapa gemo" KJ ni,..
tapi biar lah biarlah beradap jgn main tembak semborono,..

Spt biasa tiada komen dari Edyes yg menyebar fitnah,.

Baling batu sembunyi tangan

Edyes said...

Saya pun tak suka orang yang super hipokrit macam KJ.

Saya juga tak suka hentam sembrono dan jika didapati saya bersalah dalam satu-satu hal, saya pasti beralah.

Tunggu entri terbaru mengenai perkara ini. saya agak hairan, mengapa hasil 600% photoshop yang saya buat berlainan dengan hasil saudara anon 7:58

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan