Wednesday, October 8, 2008

Mari Undi, Siapakah calon TPM anda ?

Salam Hormat,

Saya telah menyediakan beberapa peti undi seperti di atas untuk para pengunjung membuang undi masing-masing.

Saya tidak bermaksud untuk membicarakan tentang hala-tuju UMNO itu dengan membuat peti-peti undi seperti di atas. Cuma kita kena faham bahawa Timbalan Presiden UMNO adalah automatiknya sebagai TPM. Ini berkaitan sama sekali.

Jadi ingin saya ucapkan selamat mengundi. Undian ini dibuka kepada semua termasuklah pengundi hantu. Sila undi seberapa banyak undi yang anda mahu sekiranya 'boleh'. Undi pos tidak digalakkan.

Akhir sekali, ingin saya ingatkan bahawa persoalan di atas adalah JIKA PM jatuh ke tangan Najib Monggolia. Jika PM jatuh ke tangan orang lain contohnya DSAI, soalan-soalan di atas adalah tidak lagi releven.

Terima Kasih kerana mengundi.

7 comments:

LazerJuan said...

Pandai pun engkau dah buang Bahasa Inggeris yang lintang pukang dan merendah lagi level `intelligence' mu. Apa hal lu sibuk pasal DPM or anything related to UMNO...engkau punya site anti-UMNO. Apa kata engkau concentrate buat line-up kerajaan PKR...kan lagi bagus!!!

apek said...

hehe edyes...tawun lepan apek undi samalu jadi SPR..ooo..hehe

Edyes said...

Alamak bro lazer,

ini bukan sekadar related to UMNO, ini cerita pasal DPM of Malaysia, bukan DPM Pakistan. Pasal ketua pemuda tu, kira macam package lah.

Mengenai ejaan yang salah dulu tu, sekurang-kurangnya saya ada inisiatif untuk membetulkan kesilapan.

Terima kasih kepada en. Lazer kerana pembetulan tersebut dan terima kasih juga kerana kembali ke blog edyesdotcom

Edyes said...

Haiya apek,

wa tak minat jadi SPR loo.

kalau jadi pengundi hantu, baru shiok... dapat pelegi kelantan naik bas, free maa... lagi bayar 3 latus, belakang ic mau sikit tukar loo...

apek said...

haiyaa..edyes itu macam kah???
tatak best loo pengundi hantu lapat 3 latut sahaja..lagi bagui yadi pemancing undi HANTU maaa...muleh pancing sampai TAIWAN...tatak perlu tunggu PRU13 suluh LOMPAT PARTIsaje sulah muleh yadi "gomen" maaa

Edyes said...

aiya apek...

lu celita manyak kelas(keras) la apek.

tapi itu macam, bukan pancing undi loo... itu pancing KELUSI.

apek said...

wokey2..pancing kelusi wooo..
pancing kelusi hantu maa..(PKH).

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan