Thursday, October 14, 2010

Anwar : BN Siap Sedia Untuk Pilihanraya Mengejut !!Tindakan terbaru kerajaan menunda pelaksanaan cukai barangan dan perkhidmatan (GST) adalah pentanda “utama” bahawa pilihan raya umum ke-13 semakin hampir, kata ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

"Ada kemungkinan kita akan saksikan pilihan raya umum yang mengejut dan saya jangkakan pembentangan bajet esok adalah bajet pilihan raya,” katanya pada sidang akhbar di lobi parlimen hari ini.

Anwar, yang pernah menjadi timbalan perdana menteri dan menteri kewangan berkata, rang undang-undang GST itu dirangka dengan lemah dan ia bukan hanya akan membebankan rakyat tetapi juga tidak mampu membantu menjana pertumbuhan ekonomi Malaysia. -mkini

Ayuh kita tadah tangan!! Esok dalam pembentangan bajet 2010, kita akan dihidangkan dengan gula-gula yang paling enak untuk dua PRK umumnya, dan PRU yang dijangka seawal April 2011 khasnya.

Serangan ke atas Anwar semakin diperhebat. Pagi tadi di mahkamah dapat kita lihat betapa skrip yang mereka cipta telah sampai ke kemuncaknya apabila 3 orang doktor bekerjasama merobek dubur Saiful dan menjumpai specimen berbentuk air mani lelaki. Oh jijiknya 1Malaysia !

Bersedialah untuk melihat gegak gempita bajet kali ini ! Bajet Pilihanraya !!

No comments:

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan