Thursday, February 4, 2010

Eden kek mano ni?


oleh ali :

Uiks eden kek mano ni? Putih yo tompek ni. Selalu tompek den kuning. Ngeri nih. Eden kek mano sobonar eh ni. Macam blog alam barzah yo ni. Help! Help! Help! Ko Me Nga! Ko Me Nga! Den lum mati bai. Den lum nikah laie! Mano bolih mati. Hu Hu Hu. Putih bukan warna kematian. Tolong den woi. Ni den kek mano ni?!

5 comments:

Harimau-Menaip said...

Edyes,

Ekau kek lubang mencirit Sepol kot?

ali said...

Ha Ha Ha. Dio tongah berkabung. Mano mungkin dio kek lubang tu. Apa daa.

Harimau-Menaip said...

Ooo..Sowi lah Tuan Edyes. Den pun polik, kenapo putih bonar blog ni..

Mencirit Sepol berbolang..tak mungkin putih cenggini.

Bro Edyes, continue blogging. Sfera blog hilang sinar la...

Edyes said...

HM,

den tak tau pulak mencirit buleh buek masak asam podeh macam ekau kobar kek blog kau tu...


entri ini diterbit-lulus oleh ali bagan pinang. Untuk bagi bantuan pernafasan kepada blog edyesdotcom supaya terus bernyawa...

saya serah kepada Ali untuk entri-entri seterusnya. Mungkin Ali akan sibuk memandangkan dia ada blog sendiri dan kena pulak moderate blog edyes.

seriusly, rasa tak keruan bila tak blogging. memang addicted lah...

ramai yang suruh edyes teruskan menulis... ada yang call dari johor, dari pj....

macam skarang nie melambak2 point dalam kepala hotak nie.... tapi sabar je lah...

saya nak tengok gerak-geri hala tuju PAS pasca keputusan JK displin tempoh hari... kalau PAS dilihat semakin 'meragukan', sy akan kembali berbloging untuk smash kiri kanan depan belakang !

thanks kepada Ali dan semua rakan2 yang support edyes.

Isa said...

Den dah kobaan itu hari... hahahaha.... mana boleh stop...

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan