Wednesday, December 2, 2009

Semalam Ratus, Hari nie dah Ribu Pulak



Seribu Rakyat Kelantan ?? atau seribu rakyat UMNO Kelantan?

Kalau saya tak silap, semalam ada laporan yang mengatakan jumlah yang meroyan nak suruh TGNA letak jawatan di depan pejabat SUK hanya sekitar 200 orang sahaja. Hari nie boleh jadi seribu pulak?

Kalau tengok gambar-gambar di blog Topeng Perak dan Pink Turtle, saya kira macam tak sampai seratus pun. Aduhai... Utusan begitu bebal dalam bidang kira-kira, letak jumlah pun ikut perasaan.

Utusan memang sebuah akhbar yang LOW-CLASS ! Kalau betulpun akhbar utusan merupakan sayap UMNO, sekurang-kurangnya sampaikanlah berita dengan sedikit telus.

1 comment:

kpasu guy said...

Nama pun utusan Melayu, buat Malu Melayu saja. Sampai bila Melayu nak maju kehadapan jika asyik menipu

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan