Thursday, August 9, 2012

Petanda Terbaik BN Bakal Terlingkup !! #JanjiBERSIH


Ini petanda jelas !! BN bakal terlingkup!! hehe tersenyum Khalid kat sebelah tu...

11 comments:

Anonymous said...

Tan Sri Khalid siap tersenyum kat sebelah tuh..

zali rahim said...

sape ckp bn trlingkup... ke pas yg trlingkup... owng paling bodoh je yg ckp mcm tu..

Anonymous said...

Aku pun cakap BN akan terlingkup...hahaha

InsyaAllah dengan izin NYA PAS dan PAKATAN RAKYAT akan berjaya ke putrajaya.

Anonymous said...

org yg bahlol sj ckp bn tak terlingkup! sbb ada mata tp tak nmpk akhalak2 pemimpin bn yg amat buruk, ada otak tp takleh pikir buruk baik bn..mmg bahlol mcm lembu bekas menteri wanita yg kebas rm250 juta tu!

Anonymous said...

Aku pon cakap Be End akan terlungkop tak bangun2 lagi....wargggghhhh!

Anonymous said...

tolol je yg sokong umgok ni....otak kasi campak laut

RojakPasembor said...

Tuan, mohon pautkan link blog saya di sini. Blog tuan ini telah saya pautkan di http://rojakpasembor.blogspot.com/.
Terima kasih

Anonymous said...

kenapa takut Bn terlingkup?

Anonymous said...

apa la bro, org accident pon ko nak kaitkan dgn politik...berpada2 la, kang org nyampah ngan PR kang...patutnye simpati pd yg accident.... kadang2 akal yg ada tu, guna lah...

Abdul Rahman Tg Kupang...

Edyes Reduan said...

haha rahman, kenapa susah nak mengaku kamu penyokong tegar umno/bn? malu ek?

Anonymous said...

susah kalo bodoh tak boleh ajar nih....aku ingat baik ko jadi penyokong umno, takder lah merosakkan PR... tak perlu ada penyokong yg belum akil baligh.....

Abdul Rahman Tg Kupang...

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan