Thursday, December 22, 2011

Mahasiswa Diperdaya Untuk Demo Pro-A ?
Hampir semua yang hadir ke demo di KPTM tu ditipu hidup-hidup semata-mata untuk kepentingan politik Umno dan Barisan Nasional !! Sekarang, siapa yang sebenarnya perkuda Mahasiswa? Sudah tu, perkuda tanpa rela pulak tu, ini dah macam kes cabul !

Mahasiswa semua harus bangkit bukan sahaja untuk tuntut hak mahasiswa, tetapi bangkit untuk LAWAN segala fitnah, penindasan dan pengekspoitasi pihak terdesak (baca: Umno) demi untuk terus berkuasa. Kebangkitan mahasiswa adalah ketakutan kerajaan yang paling utama, sebab itu mahasiswa dikunci dengan pelbagai akta khususnya AUKU!

Ini bukan yang pertama didengari, dan bukan yang pertama membuat pengakuan! Tungguuuu...

Kepada mahasiswa yang ingin BEBAS, dan ingin bergerak hebat memansuhkan PTPTN, sila tegaskan sokongan anda kepada ikon berani mahasiswa Adam Adli. Esok (Jumaat 23 Disember), satu sidang media penting tanda sokongan semua golongan masyarakat kepada Adam Adli dan Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM). Mahasiswa dari seluruh negara terpanggil untuk menyatakan sokongan !

Info penting di bawah untuk disebarkan;

22 Disember 2011
Kepada :

wakil - wakil media ;

wakil - wakil organisasi / parti-parti politik ;

wakil Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia ;

wakil Polis Di Raja Malaysia ;

wakil Jabatan Pendaftaran Pertubuhan ;

wakil - wakil pertubuhan bukan kerajaan ;

blogger ;
dan yang berkenaan .


Saudara ;
JEMPUTAN SIDANG MEDIA: Solidariti Bersama Adam Adli - Desakan Kebebasan Akedemik

Perkara di atas dirujuk.

Pihak Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) menjemput wakil2 NGO, NGI, parti politik, para peguam dan pengamal media ke Sidang Media Khas solidariti bsama Adam Adli - Desakn Kebebasan Akedemik pada:

Tarikh : 23 Dis 2011 (Jumaat)
Masa : 11 Pagi
Tempat : Di Hadapan Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi

Sidang Media diketuai oleh Adam dan kumpulan mahasiswa sendiri.

Mohon hantar wakil, Sila respon sahkan kehadiran. Jangan biarkan gerakan Mahasiswa sendirian berdepan ugutan termasuk bunuh


Pertanyaan 0123696474, 0126794704

No comments: