Friday, May 27, 2011

Promosi Mengiurkan Demi Menghimpun Sejuta Anak Muda !!? (Wajib Sebar!!)

klik untuk besarkan gambar

Perhatikan betul-betul gambar di atas, untuk lebih jelas sila besarkan gambar dengan klik pada gambar tersebut. Gambar ini saya ambil tanpa izin dari akaun FB sahabat saya Hamsah Djabir, seorang Ahli Majlis Perbandaran Ampang.

Pertama, saya minta rakan pengunjung untuk bagi komen samada gambar ini adalah tulen ataupun sebuah karya pengubahsuaian gambar. Saya nampak macam tulin.

Jika gambar ini tulin, adalah begitu dukacitanya kerana design porno sebegini dijadikan promosi untuk memberansangkan anak muda supaya menyertai Himpunan Sejuta Belia yang akan berlangsung selama tiga hari. Anak muda yang berdarah muda syahwatnya pasti akan tertarik dengan iklan serupa ini. 

Ditambah pula dengan tersebarnya berita bahawa Himpunan Sejuta Belia bukan berlangsung selama sehari tetapi tiga hari kalau saya tidak silap. Ini bermakna, apakah yang difikirkan berlaku sebelah malamnya oleh anak muda yang menyertai himpunan ini, tidak lain dan tidak bukan ianya mengundang persepsi negetif bermaksud maksiat.

Adakah begini teruknya arah tuju anak muda hasil bimbingan UMNO ? Hancurlah anak bangsa kalau mereka yang berkiblat regim tel aviv terus memerintah !!


EDYES @ edyesdotcom

1 comment:

azmie said...

gambar tu bukan promosi himpunan sejuta beruk. takdak kena mengena. kalau ada kaitan pun cuma kepala hotak tuan kereta tu dgn penaja program hipunan sejuta beruk tu sama