Friday, March 15, 2013

PI BALA MENINGGA DUNIA!! AKU TAK PERCAYA 'CO-INCIDENCE'!!

Edytorial: Maklumat yang saya terima, PI Bala sesak nafas di bawa ke klinik terdekat dan kemudian di bawa ke Hospital Sg. Buluh untuk rawatan lanjut. Namun beliau telah menghembuskan nafas terakhir ketika di dalam ambulance, dalam perjalanan ke Hospital Sg. Buluh

APAKAH SELEPAS INI ANWAR IBRAHIM PULA?!!

9 comments:

Anonymous said...

Apakah ini pembunuhan politik oleh musuh2 politik beliau?
Pakatan mesti siasat.

PenganutPAS said...

Kena makan sumpah kot .... patut Anwar takut nak bersumpah

Anonymous said...

Tutup satu kes! Lepas sapa lak?

Anonymous said...

UMNO telah mencapai keupayaan baru di mana ia mempunyai teknologi untuk menyumbatkan arteri jantung dari jarak jauh atau menggunakan psikologi memaksa org makan makanan berlemak dan tidak bersenam sehingga sakit jantung.

Apapun takziah kepada keluarga simati dan sesiapa yg mengenalinya.

Anonymous said...

setiap kali melihat mendengar berita kematian hai manusia jangan sombong rasa macam lambat lagi nak mati ingatlah pesanan Nabi tentang mati
mati itu tiba tiba

PRU TVonline said...

Untuk menyelesaikan isu ini, aku cadangkan agar macai PR cuba buat cerita kaitkan pemandu ambulan yang bawa PI Bala ke spital sungai buoh dengan kes kematian ini.

Apa nak susah, cakap jerlah yang pemandu ambulan tu adalah ahli UMNO mana-mana cawangan. Disebabkan pemandu tersebut begitu baik dengan Najib Razak, maka Najib Razak hantar sms kepada beliau. SMS berbunyi "Kau bawak slow sket ambulan tu.. biar Bala mati dalam ambulan".

Maka pemandu ambulan tersebut bawa la slow. Dijadikan cerita, pemndu tersebut sengaja lalu jalan jauh iaitu melalui rawang dan pusing dari kuala selangor.

Disebabkan konspirasi inilah Bala mati. Best kan cerita ni. Macai PR boleh la pick up dan sebar dalam blog atau FB.

hahahahaha... Bodoh macai PR ni..

poto said...

6.45pm, tak baik lah buat cam tu.kita minta siasatlah.kalau bab skrip tu,umno je yg pakar.lepas tu siar kt utusang nk macai umno percaya.lepas tu kena saman.lepas tu kena bayaq.tak lama lg bankrap lah... Hehe...

Anonymous said...

sembang aja lebih nak suruh orang buat cerita. pecacai omno dapat 20 30 ringgit perangai macam hantu raya tak dapat makan

Anonymous said...

Lepas di mungkin Napa sisaifoll. Meninggal kerana tertelan air liur dirumahnya........

Tukar Tiub - Brader Isham

Terkini di blog Aduka Taruna

Pak Bakaq si Penarik Becha

Comandante Che gue Bard

iklan